Bergqvist kolmannesta lisätalousarviosta: Askel lähempänä Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusimista

02.06.2021 klo 17:36
Eduskunnassa käytiin tänään lähetekeskustelu vuoden 2021 kolmannesta lisätalousarvioesityksestä. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on tyytyväinen hallituksen investointeihin lisätalousarvioesityksessä ja on erityisen iloinen rahoista Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusimiselle Paraisilla.

-  Nämä sillat ovat ainoa tiemme mantereelle, ja siltojen uusiminen on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa esimerkiksi valtakunnalliset rakennusmateriaalien kuljetukset Paraisilla sijaitsevilta tuotantolaitoksilta. Tuntuu hienolta, että asian eduskuntakäsittely on aloitettu, Bergqvist sanoo. 

Vuoden 2021 kolmannessa lisätalousarvioesityksessä investoidaan lapsiin ja nuoriin, tuetaan yrittäjiä ja aikaistetaan investointeja. Paraisten sillat kuuluvat niihin liikennehankkeisiin, joiden rahoitusta aikaistetaan.

– Sillat ovat erittäin huonossa kunnossa, ja RKP on tehnyt kovasti työtä siltojen rahoitusten nopeuttamiseksi. Olen iloinen, että tämä on kuultu myös asianomaisissa ministeriössä, Bergqvist sanoo. 

Sandra Bergqvist